Szállítási feltételek


Fizetési és szállítási információk:


Webáruházunkban a kiszállítás kizárólag utánvétes fizetéssel történik.


Szállítási díjaink:

Ajánlott csomagként a kiszállítás díja: 2.000 Ft. (azaz kettőezer forint) Ez az összeg tartalmazza a kiszállítás és az utánvét díját is.


Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt.-n keresztül szállítjuk ki. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítőt hagy, majd ezt követően újra megkísérli a csomag kiszállítását. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a Magyar Posta Zrt. a kirendeltségen 5 napig tartja a csomagot. 5 nap eltelte után a csomag visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaérkezett csomagokról a megrendelőt e-mailen vagy telefonon értesítjük.

A megrendelő ismételten kérheti a csomag kiszállítását a visszaküldési, illetve az újrapostázási költségek megrendelő általi vállalása mellett.

A termékekről a számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor szíveskedjen átvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelet sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Egyedi Megrendelésekre vonatkozó szabály !

Az utóbbi időben jelentősen megnövekedett az online vásárlások száma,kézművesek esetében pedig gyakoriak az egyedi megrendelések.

Mindenre vonatkozik a 14 napos elállási jog?

Bizonyos esetekben nem lenne ésszerű,ha a vásárlást követően a fogyasztó 14 napig meggondolhatná magát és elállna a szerződéstől.A rendelet részletesen felsorolja ezeket.Nézzünk néhány idevágó példát,a teljesség igénye nélklül :

-olyan nem előregyártott termék,amelyet a fogyasztó utasitása alapján vagy kifejezetten kérésére álitottak elő.

-olyan termék,amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabták.

A cikk szerzője :Dr. Kocsis Ildikó,ügyvéd

Valamint garanciát vállalni a szinek élethű megjelenitéséért nem tudunk, mivel minden egyes megjelenitési eszköz más  !!!